Massagepraktijk Strijp - Beeldbuisring 31 - Eindhoven
 

Wie ben ik

Mijn naam is Marleen Willems en heb o.a. de opleiding Sportmasseur gedaan. Al vanaf jonge leeftijd heb ik veel aan sport gedaan. Toen ik een aantal jaren op mijzelf woonde ben ik de opleiding aerobic-instructrice gaan volgen en heb jaren groepslessen gegeven bij verschillende sportscholen. Mijn interesse werd toen ook gewekt voor massage, al zijn er nog wat jaren voorbij gegaan voordat ik daar iets mee ging doen.

In 2017 heb ik zowel de opleiding Sportmassage als kinesiotaping succesvol afgerond. Om alles wat meer compleet te maken heb ik ook de opleiding Blessurepreventie gevolgd en met een certificaat afgerond.

Na het bouwen van ons nieuwe huis is het moment aangebroken om een eigen massagepraktijk op te starten aan huis, op de begane grond, met een eigen entree en de mogelijkheid op eigen terrein te parkeren.

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info